Camping International in Porlezza

Camping International is een typisch Italiaanse camping en ligt op slechts enkele kilometers van de Zwitserse grens. De camping heeft een oppervlakte van ruim 10 ha. en beschikt over zo'n kleine 1000 plaatsen. De afstand Utrecht - Porlezza is 975 kilometers. Dit is goed te rijden in één dag.

Zwembad

Zwembad

Speeltuin

Speeltuin

Zwembad

Zwembad

Camping International is een typisch Italiaanse camping en ligt op slechts enkele kilometers van de Zwitserse grens. De camping heeft een oppervlakte van ruim 10 ha. en beschikt over zo’n kleine 1000 plaatsen. De afstand Utrecht - Porlezza is 975 kilometers. Dit is goed te rijden in één dag.

Klimaat:
Van het vroege voorjaar tot in de herfst is het meestal aangenaam weer. De camping ligt in het noorden van Italië in het prachtige Alpengebied.

Openingstijden:
De openingstijden zijn van 8.00u tot 23.00u (zaterdag vanaf 7.00u) in het hoogseizoen. Buiten deze tijden is de poort gesloten. Ook tussen 13.00u en 15.00u is de poort gesloten (siësta).

Gasten:
Op de camping bevinden zich vooral Italiaanse, Nederlandse en Zwitserse gasten.

Receptie:
Deze bevindt zich in het complex aan het begin van de camping. Er wordt Italiaans, Duits en Engels gesproken. In het hoogseizoen wordt er ook Nederlands gesproken.

Draadloos internet op de camping:
U kunt gebruik maken van het draadloze (WiFi) netwerk op de camping. U kunt bij de campingwinkel een ticket kopen om van het WiFi netwerk gebruik te maken.

Zwembad:
De camping beschikt over een groot waterparadijs met 2 grote glijbanen, een kindergedeelt en een whirlpool gedeelte. Er is een zonneterras met ligstoelen (tegen geringe betaling). Het zwembad is geopend van eind mei tot begin september. De openingstijden van het zwembad zijn van 10.00u tot 19.00u.

meerlugano meeroverzicht 034

Het meer:
U kunt natuurlijk ook volop zwemmen in het prachtige meer. Kiezel/zandstrand. Op het meer kunt u heerlijk surfen, zeilen of met uw eigen (motor)boot varen (let op! hier zijn bepaalde documenten voor nodig). Ook zijn er waterscooters, motorbootjes en waterfietsen te huur.

Bar:
Een bar met terras met ijs, drank en broodjes.

Kinderanimatie:
Van half juni tot september is er een kinder-animatieprogramma (in het hoogseizoen ook Nederlandstalig).

Speeltuin:
Er is vooraan op de camping een speeltuintje met klimtoestellen en een glijbaan.

Disco:
Vlakbij de receptie en is geopend van 20.00u tot 02.00u.

Supermarkt:
In het hoogseizoen is er een kleine supermarkt op de camping voor de direct noodzakelijke aankopen. Deze is geopend van 8.00u tot 13.00u en van 16.00u tot 19.00u. In de directe omgeving bevinden zich 3 (grote) supermarkten.

Restaurant:
Op de camping is een uitstekende pizzeria-restaurant. Ook om af te halen.

Sport:
Een tennisbaan en voetbalveldje zijn vooraan op de camping aanwezig.

Vissen:
Hiervoor heeft u wel een vergunning nodig. Deze is te halen op het postkantoor in Porlezza of bij de receptie. (Denk aan uw legitimatie).

Adresgegevens camping:
Via Osteno 40, 22018 Porlezza (Italië), Telefoon 39034461535, www.campinterporlezza.com

 IMG 0461   IMG 0437