• Slideshow01

  Kom ook genieten
  aan het schittejrende
  meer van Lugano

  Read more

Vakantiechalets Lugano

 • De schitterende bergwereld in combinatie met het heldere en warme water van het meer en de “La Bella Italia” sfeer zullen u direkt in een heerlijke vakantiestemming brengen.

 • Het meer nodigt uit tot allerlei vormen van watersport, zwemmen, surfen, duiken. Ook waterskiën en wakeboarden is op dit meer toegestaan.

 • Onze chalets zijn nieuw, gezellig, comfortabel en zeer compleet ingericht en geschikt voor 5 personen. Huisdieren zijn niet toegestaan en er mag in de chalets ook niet gerookt worden.

 • In de omgeving is genoeg te beleven. Porlezza, Lugano en Como liggen allemaal in de buurt. U kunt boottochtjes maken, de markt bezoeken en genieten van heerlijk eten.

 • De camping beschikt over een groot waterparadijs met 2 grote glijbanen, een kindergedeelte en een whirlpool gedeelte. Er is een zonneterras met ligstoelen (tegen geringe betaling).

 • Er is vooraan op de camping een speeltuintje met klimtoestellen en een glijbaan.

 • Op de camping is een uitstekend pizzeria-restaurant. Ook om af te halen.

 

 

header5

Wij heten u welkom in onze vakantiechalets
in Porlezza

Met uitzicht over het meer van Lugano en zijn bergen, net over de Zwitserse grens in Italië, op 975 km van Utrecht, verhuren wij op Camping International Sport 4/5- persoons vakantiechalets / vakantiehuisjes met airconditioning. Op slechts enkele meters van het meer en het strand. Onze nieuwe vakantiechalets hebben een parkeerplaats naast het chalet of prive-parkeerplaats dichtbij. De International Sport Camping ligt direct aan het meer en vanuit de chalets heeft u een schitterend uitzicht over het meer van Lugano. Op de camping is o.a. een fantastisch groot zwembad met meerdere glijbanen, maar ook tennisbanen, een voetbalveld, speeltuin, wasserette, schitterende discotheek en een goed Italiaans restaurant zijn op de camping aanwezig. De schitterende bergwereld in combinatie met het heldere en warme water van het meer en de "La Bella Italia" sfeer zullen u direkt in een heerlijke vakantiestemming brengen. Het meer nodigt uit tot allerlei vormen van watersport, als zwemmen, surfen, duiken. Ook waterskiën en wakeboarden is op dit meer toegestaan en door het gladde water een fantastische ervaring voor de echte liefhebber. Het meebrengen van uw eigen motorboot is toegestaan en tegen betaling kunt u deze in de haven van de camping stallen. Door het fantastische klimaat in dit gedeelte van Italië, waar zelfs de palmbomen niet ontbreken, is het hier van het vroege voorjaar tot de in late herfst aangenaam vakantieweer. Wij hopen u snel te kunnen verwelkomen.

Berlino 7 & 10
houtenchalet lugano6

Berlino 7 & 10

Onze chalets zijn nieuw, gezellig, comfortabel en zeer compleet ingericht en geschikt voor 5 personen. Huisdieren zijn niet toegestaan en er mag in de chalets ook niet gerookt worden. De chalets zijn volledig geïsoleerd, waardoor het in de zomer binnen aangenaam blijft en uw nachtrust gegarandeerd is. De afstand tot het strand en meer is slechts enkele meters.